Klang

Pia Kidmose

Massage - Klangmassage - Workshops

Oplev klangskålenes lydunivers

sammen med andre en lille stund

eller individuelt

Oplev klangskålenes lydunivers sammen med andre en lille stund.

 

Kom ned i gear - læn dig ind fred og ro til smukke, afspændende lyde og vibrationer fra klang- og syngeskåle.

 

Alle kan være med.

 

Tidspunkt: kl. 19 - 20.30

  

Datoer i juni: 6/6 - 13/6 - 17/6 - 19/6

Særligt i juni: find mig på Aarhus Yogafestival den den 15/6 kl. 8.30 

 

Tilmelding til SMS 2843 6855

 

Pris 150 kr. pr. gang.

 

Jeg serverer vand, te og kaffe i pausen.

Du kan betale kontant eller via mobile pay. Hvis du bliver forhindret i at deltage vil jeg bede dig melde fra inden kl. 10 på selve dagen, så har jeg mulighed for at give pladsen til en anden, der gerne vil have den.

 

Kroppen består af 70-80 pct. vand. Vibrationen fra skålene sætter vandet i dine celler i blide svingninger, hvorved du får en dyb og afspændende massage på celleplan.


Klangmassage er til dig, der

  • ønsker en afslappende og blid behandling
  • ønsker at få mere balance og afspænding
  • har søvnproblemer
  • er stresset og har uro i kroppen
  • har smerter i kroppen, som f.eks. spændingshovedpine


Jeg tager altid udgangspunkt i hvordan du har det lige nu, og i hvad du har behov for at få berørt. På den måde finder vi sammen ud af hvilke  lyde og vibrationer du har brug for.


Bestil tid til individuel behandling på tlf. 28 43 68 55


Klangmassage til døende

Brugen af klang- og syngeskåle hos døende er et kraftfuldt redskab til at skabe ro og tryghed i en overgangsfase – fra én tilstand til en anden. De beroligende toner og lyde fra skålene kan give den døende en følelse af fred.


Ved at spille på skålene på en særlig måde, kan man frembringe lyde, hvor der ikke er nogen begyndelse og ikke nogen afslutning. Det er lyden af uendelighed, der kan skabe en form for bindeled mellem den fysiske- og den ikke-fysiske verden.


Min mor var dement i mere end 20 år, og da hun ikke længere kunne tale med os, blev lydene vores kommunikationsform. Når jeg spillede for hende kunne jeg høre, at hendes vejrtrækning blev dybere og hun faldt mere til ro.


I dødsprocessen var det i høj grad vibrationerne og tonerne der skabte fred og stilhed, og hun åndede ud i en fredelig, afspændt og rolig tilstand. Lydene var den største gave jeg kunne give min mor, og hun gav mig den største gave ved at tage imod dem. Det var en meget smukt og rørende oplevelse.