“Tusind tak for en rigtig god oplevelse med klang – det var første gang for mit vedkommende. Både undervejs og efterfølgende oplevede jeg en helt fantastisk ro i krop og hoved, hvor jeg følte, at jeg både nemmere kunne ”trække vejret” og fik klarhed i hovedet ift en problemstilling, som jeg har gået og tumlet med. Så tusind tak – og tak fordi du ville demonstrere det for gruppen også. – Mads, cand.psych.aut.”

“Efter at vi har været på vandring, og at jeg har fået indsigt i hvad du KAN og står for, så må jeg indrømme at du har ret i at ”KLANG” er et område som du virkelig brænder for. Det kan mærkes. I onsdags prøvede jeg at være i et fantastisk afslappende rum med dit fokus på ”KLANG”. Det var en skøn, dejlig og afslappende oplevelse som jeg sikkert vil gøre brug af i nogle situationer i fremtiden. Jeg vil gerne give dig de bedste anbefalinger, om dit jeg, og fokus på mennesker i en helhed. – Thorben, direktør” 

“Det var spændende at prøve klang. Dejligt at se dig fra den side. Der var noget i det. Min oplevelse er meget positiv. – Jørgen, murer”

“Vil blot sige 1000 tak for en skøn oplevelse i fredags. Jeg var forundret over hvor hurtigt kroppen og hovedet fandt ro i sessionen. Vi var jo godt i gang, både i krop og mentale processer, da du fik os i hænderne.  Jeg havde lidt svært ved at ”komme til mig selv igen”, og var søvnig en god time efter. Måske jeg lige havde haft brug for et par ekstra toner fra de opkvikkende klokker. Tak for en fin oplevelse – og god weekend til dig. – Gitte, psykolog”