Samarbejde og samklang

Der skal være balance mellem gøre og væren for at krop og sind er i samklang – det giver mental sundhed og overskud.

Jeg samarbejder med kommuner, virksomheder, ledelses- og organisationskonsulenter og udviklere, hvor jeg faciliterer og inviterer til samklang mellem gøren og væren.

Forankring på celleplan

Efter en arbejdsom dag med planlægningsmøder, strategimøder, medarbejderudvikling, ledelses- og organisationsudvikling hvor man har været i gang med mange aktiviteter, fået kradset lidt i overfladen, blevet klogere på sig selv og andre, er blevet inspireret og fået masser af ny viden – så er det min erfaring, at klang medvirker til forankring på celleplan, afspænding, vitalitet og velvære.

Klang på Museum Jorn

Nat på Museum Jorn

Kunstmuseet inviterer årligt til nattefest med masser af kunst, kultur, musik og lyd på programmet. Det er en fornøjelse at blive inviteret med til at bidrage med mit bud på lydkunst – “Kunst og Klang”.

Klang Kunst og Klang

Kirke, Kunst & Klang

Et samarbejde med præsten i Sejs-Svejbæk Kirke, og to kunstnere Nanna Thorhauge og Pernille Behrend, førte til en stemningsfyldt ord-, kunst-, og lydoplevelse med nærvær og refleksion.

Åbent hus på Himmelbjerggården med fredfyldt klangmeditation

I samarbejde med Louise Højbjerg Kjær skabte vi julefred med blide afspændingsøvelser, og fantastiske lyde og vibrationer fra smukke synge- og klangskåle.